Zo beveilig je je waarden

Het kan zijn dat je graag je huis wil beveiligen tegen diefstal, of misschien wel je kantoor of winkel. De alarmsystemen van Jablotron en Ajax staan erom bekend om moeiteloos met hun moderne manieren te beveiligen. Zo weet je zeker dat er niks wordt gestolen en alles in hoog kwaliteit op beeld staat. Een huis preventief beveiligen, kan er ook voor zorgen dat je minder aan een inboedelverzekering bepaald. Zo kent het beveiligen nog meer voordelen, niet alleen een preventieve functie. Wanneer een woning of pand goed beveiligd is, kan je niet alleen vandalisme of inbraak uitsluiten, maar ook brandveiligheid. De beveiligingssystemen zijn makkelijk te volgen via je telefoon, tablet of PC. Maar welk alarmsysteem past er het best bij jouw situatie?

Verschillende alarmsystemen

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten beveiliging. De meest populaire is de Jablotron alarmsysteem en het Ajax alarmsysteem. De Jablotron is een specifiek alarmsysteem dat voor zowel privé als zakelijk erg veel gebruikt wordt. Sinds 1990 krijgt het alarmsysteem regelmatig awards voor de beste beveiligingsproducten op security shows en congressen, het heeft een modern karakter en is zowel bedraad als draadloos te verkrijgen. De scheiding van de centrale en het bedieningspaneel maakt het mogelijk om de centrale op een veilige plek in het huis, kantoor of winkel te verstoppen. Het Ajax alarmsysteem zorgt ervoor dat jouw woning optimaal bescherm wordt tegen inbraak, waterschade, overstromingen of brand. Het herkent daarnaast ook beweging, met de bewegingsdetectie en sirenes zoals rookmelders. Via je mobiele telefoon of tablet kan je 24/7 de controle hebben over de camera’s. De batterij gaat maar liefst 7 jaar mee en hierdoor ben je de komende jaren verzekerd van een feilloos beveiligingssysteem.

Rustgevend gevoel van optimale beveiliging

Het kan zijn dat je een eerdere situatie hebt meegemaakt waarin je je onveilig voelde of dat er daadwerkelijk spullen gestolen zijn. En dit is privé. Je huis, je winkel of je kantoor is jouw privé en het voelt onveilig wanneer ongewenste personen daar spullen uit meenemen die misschien heel veel waarde hebben. Een beveiligingsinstallatie zorgt er echt voor dat inbrekers niet langskomen. Er wordt zo’n 70.000 keer per jaar ingebroken en een deur op slot doen heeft tegenwoordig geen zin meer. Een inbreker kan namelijk binnen twee minuten binnen zijn. Door hier preventief op te handelen, maar je het moeilijker voor de inbreker om binnen te komen, maar het allerbelangrijkst, je zorgt ervoor dat de inbrekers van jouw waardevolle spullen afblijven.